IGOR DELAMEILLEURE...
Wie is dat?

"Wat een aparte naam heb je. Van waar ben je afkomstig?" Dat heb ik wel al vaker gehoord...
Ik ben gewoon een West-Vlaming hoor. Mijn moeder haar favoriete acteur had een zoon met de naam Igor. Dat vond zij mooi en gaf het mij cadeau. Met trots draag ik deze naam al sinds 1984.
Een Commodore 64, ik weet het nog goed.
Een paar jaar nadat ik op deze planeet werd gezet kreeg ik al snel mijn eerste pc voor mijn neus. Een Commodore 64, ik weet het nog goed. Deze diende eerder als spelcomputer, maar niet zoals we ze nu kennen. Om één van de gepixeleerde spellen te kunnen spelen moest je er eerst een paar floppy disks inrammen om daarna, met de nodige commando's in DOS, het spel op te starten.

Ik herinner me wel dat ik het leuk vond met deze computertaal te experimenteren. Toen de film 'Hackers' in 1995 plots op mijn kleine televisiescherm verscheen kreeg ik de smaak helemaal te pakken. Zo leerde ik mijn eerste woorden Engels en proefde ik al een klein beetje van wat je allemaal kunt doen met code.
Zo maakte ik wel honderden flyers, affiches en al een paar websites.
Jaren later, na mijn middelbare studies ben ik eventmanagement gaan sturen in Kortrijk. Daar maakte ik tijdens de lessen informatica kennis met Dreamweaver en leerde ik een website in elkaar 'knutselen'. Dat ging me goed af en daar wou ik meer van. Thuis ben ik dan beginnen experimenteren met Flash en actionscript. Het leuke aan Flash was dat je er gemakkelijk grafische dingen mee kon maken en animeren. Dat vond ik fantastisch.

Na mijn studies begon ik te werken in de eventsector. Daar viel het me al snel op dat ik vaak meer interesse had in het promowerk maken dan het event zelf. Zo maakte ik wel honderden flyers, affiches en al een paar websites.
Er ging voor mij een nieuwe wereld open eens ik besefte wat ik allemaal kon beginnen doen met deze tools.
Vrij snel liet ik de eventwereld voor wat ze was en schreef ik me in voor een opleiding webdesign. Daar leerde ik programmeren in PHP, HTML-paginas's maken, animeren met Javascript... Er ging voor mij een nieuwe wereld open eens ik besefte wat ik allemaal kon beginnen doen met deze vaardigheden.

Nog tijdens mijn opleiding werd ik opgepikt door een klein internetbedrijf waar ik meteen de vrijheid kreeg om tientallen websites te designen en te programmeren. Daar leerde ik ook dat er een steeds groeiende markt bestaat voor websites, webapplicaties en digitalisering. Ik besliste om mij nog meer te gaan verdiepen in code om daarna te starten als freelancer.
Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd!
Op 31 oktober 2013, met Halloween begot, startte ik mijn freelance carrière. Met de vergaarde kennis en bagage van de voorbije jaren voelde ik mij volledig klaar om ervoor te gaan. Tot op de dag van vandaag doe ik dat nog altijd. Overtuigd, vol vertrouwen en met heel veel passie design en ontwikkel ik websites en webapplicaties waar ik zelf 100% achter sta.

Een wijze man zei me ooit: "Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd!". Dat heb ik me eigen gemaakt en zo blijf ik op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de technische, maar o zo mooie, online wereld.


Nu je mij een beetje kent, wil ik jou ook wel leren kennen.
Laat ons eens samenzitten bij een tas koffie en bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Tot snel,
Igor
We maken gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.
Akkoord Meer over onze cookies